Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Virtiniai
virti tešlos gaminiai, neretai su įdaru.
2
Kitą populiarų pavadinimą turintys skryliai: nuodėmingai gardus vaikystės patiekalas
Skonis
2
Nauji vegetariški skoniai: paprasti augalinės mitybos patarimai ir skanus receptas kiekvienam
Skonis
Receptas
1
Tinginių koldūnai: darbo nedaug, o skonis pranoks visus lūkesčius
Skonis
Receptas
3
Aukštaitiški „virtieniai“ – populiariausi su plaučių įdaru: skonį paįvairins skirtingi padažai
Skonis
Receptas
2
Plikyta tešla čeburekams, koldūnams ar virtiniams: receptas, kuris nė karto nenuvylė
Skonis
Receptas
4
Virtiniai su burokėlių ir silkės įdaru: išbandykite senovinį vienuolyno receptą
Skonis
Receptas
1
Virtiniai su spirgučių įdaru: receptas, kuris nuo seno populiarus Aukštaitijoje
Skonis
Receptas
12
Virtiniai su džiovintais grybais, kuriuos norisi skanauti ne tik per Kūčias
Skonis
7
Kavinę Kėdainių rajone garsina 18 rūšių virtiniai: stebina ne tik skoniu, bet ir forma
Skonis
2
Ekspertė pamokė, kaip gaminti koldūnus: svarbi viena taisyklė
Skonis
4
Pasirodo, kad ir kelininkai puikiai gamina – šio vyro virtinius skanauja kone visa Lietuva
Verslas
Receptas
2
Virtiniai su varškės ir lašinukų įdaru: Joniškyje gyvenanti meistrė pasidalijo receptu
Skonis
Receptas
10
Be darbo likusi vadybininkė ėmė kurti virtinių receptus – tie, kas jų paragauja, užsisako ir į namus
Skonis
Daugiau naujienų