Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Švietimo kodas
Lietuvos mokytojas 2025
Karas Ukrainoje
Lrytas rekomenduoja
Pagalba nukentėjusiems
Saugumo kodas
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Virtiniai
virti tešlos gaminiai, neretai su įdaru.
2
Kitą populiarų pavadinimą turintys skryliai: nuodėmingai gardus vaikystės patiekalas
Maistas
2
Nauji vegetariški skoniai: paprasti augalinės mitybos patarimai ir skanus receptas kiekvienam
Maistas
Receptas
1
Tinginių koldūnai: darbo nedaug, o skonis pranoks visus lūkesčius
Maistas
Receptas
3
Aukštaitiški „virtieniai“ – populiariausi su plaučių įdaru: skonį paįvairins skirtingi padažai
Maistas
Receptas
2
Plikyta tešla čeburekams, koldūnams ar virtiniams: receptas, kuris nė karto nenuvylė
Maistas
Receptas
4
Virtiniai su burokėlių ir silkės įdaru: išbandykite senovinį vienuolyno receptą
Maistas
Receptas
1
Virtiniai su spirgučių įdaru: receptas, kuris nuo seno populiarus Aukštaitijoje
Maistas
Receptas
12
Virtiniai su džiovintais grybais, kuriuos norisi skanauti ne tik per Kūčias
Maistas
7
Kavinę Kėdainių rajone garsina 18 rūšių virtiniai: stebina ne tik skoniu, bet ir forma
Maistas
2
Ekspertė pamokė, kaip gaminti koldūnus: svarbi viena taisyklė
Maistas
4
Pasirodo, kad ir kelininkai puikiai gamina – šio vyro virtinius skanauja kone visa Lietuva
Verslas
Receptas
2
Virtiniai su varškės ir lašinukų įdaru: Joniškyje gyvenanti meistrė pasidalijo receptu
Maistas
Receptas
10
Be darbo likusi vadybininkė ėmė kurti virtinių receptus – tie, kas jų paragauja, užsisako ir į namus
Maistas
Daugiau naujienų