Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Patiekalai ant laužo
8
Sultinga viduje, traški iš išorės – virtuvės šefas K. Krivickas parodė būdą, kaip išgauti unikalų mėsos skonį
Skonis
1
Grilio patiekalų restorano įkūrėjas siūlo išbandyti receptą: išskirtiniai iešmeliai su krevetėmis
Skonis
1
Restoraną atidaręs Ramūnas dalijasi grilintų daržovių receptu: prieš kepant būtina atlikti dar vieną veiksmą
Skonis
3
Lašišai ant grilio paruošti prireiks kelių ingredientų: restorano savininkas dalijasi receptu
Skonis
1
Marinuotų svogūnų receptu pasidalijęs Saugirdas Vaitulionis pataria, ką daryti, kad skonis būtų dar geresnis
Skonis
1
Išskirtinis desertas, kurį paruošite ant laužo: keptas ananasas su ledais
Skonis
2
Barbekiu meistras K. Krivickas siūlo išbandyti skaniausio grilio sumuštinio receptą: pirštus apsilaižysite
Skonis
Receptas
1
Mėsininkas išdavė, koks paprastas produktas suminkština bet kokią kepamą mėsą
Skonis
2
„Lidl Superšeštadienio“ pasiūlymas – tradicinės virtuvės gerbėjams: sotus ir nebrangus kiaulienos troškinys su grybais
Skonis
Receptas
2
Grilyje kepti kuprės pjausniai nustebins subtiliu skoniu: ne veltui ši žuvis vadinama laukine lašiša
Skonis
3
3 vištienos marinatų receptai, kuriuos verta išbandyti: net pirštus aplaižysite
Skonis
3
Marinuodami kepsnius niekada nenaudokite majonezo – šeimos gydytojas paaiškino, kodėl
Skonis
1
Išsikepkite bulvių ant žarijų: kitaip paruoštų nebenorėsite
Skonis
Daugiau naujienų