Marinuotų svogūnų receptu pasidalijęs Saugirdas Vaitulionis pataria, ką daryti, kad skonis būtų dar geresnis

2024 m. birželio 29 d. 13:33
Saugirdas Vaitulionis
Kepame šašlykus su pagardais!
Daugiau nuotraukų (1)
Man šašlykas be tobulų marinuotų svogūnų – ne šašlykas!
Marinuoti svogūnai
Jums reikės:
  • Svogūnų
  • Acto
  • Vandens
  • Cukraus
  • Juodųjų pipirų
  • Druskos
  • Petražolių
O su jais burtai paprasti – pjaustome žiedais, būtinai kelioms sekundėms nuplikome verdančiu vandeniu. Taip jie tampa daug daug švelnesni.
Kai atvėsta, beriame didelį šaukštą cukraus bei druskos pagal skonį ir gerai išmasažuojame. Marinatui – į vandenį pilame tris – keturis šaukštus acto bei juodųjų pipirų ir skandiname svogūnus. Man labai skanu su kalnu petražolių! Tai, nepagailėkit!
Ir porai valandų dedame į šaldytuvą! Gaunasi nuostabiai švelnūs ir traškūs!
Gero grilinimo!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.