Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
JAV prezidento rinkimai
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Mėsos patiekalai
1
Ilgai kepta jautienos krūtininės mėsa tirps burnoje: nepagailėsite nė akimirkos receptui skirto laiko
Skonis
1
Vyne troškinta jautienos kulninė taps dangišku patiekalu: tereikia šiek tiek kantrybės
Skonis
Receptas
1
Orkaitėje kepti šonkauliai su glazūra: buvo taip skanu, kad norėjosi pirštelius apsilaižyti
Skonis
Receptas
1
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis: rezultatas pranoks lūkesčius
Skonis
Receptas
1
Neįprastas derinys – salotos su jautiena bei gervuogėmis: atrasite daug naujų skonių
Skonis
Receptas
2
Šnicelis pagal K. Starkienę: taip paruošta vištiena taps sultinga ir traški
Skonis
Receptas
1
Kelios taisyklės padės paruošti nuostabų troškinį: mėsa tiesiog tirps burnoje
Skonis
Receptas
1
Kiaulienos troškinys su ananasais: ilgai neužtruksite, ir valgis – ant stalo
Skonis
Receptas
2
Burnoje tirpstantis mėsos troškinys: Mažvyda rekomenduoja šį receptą
Skonis
1
Mėsininkas pamokė, kaip iškepti tobulą Vienos šnicelį: pietūs bus lyg restorane
Skonis
5
Naująja virtuvės žvaigžde vadinamas Dominykas: „Krauti plytas būtų ramiau, bet nenoriu būti vidutinybė“
Skonis
Receptas
2
Jautienos kukuliai švelniame pomidorų padaže įtiks ir mažiems, ir dideliems
Skonis
Receptas
1
Kelios gudrybės, kaip virti naminę šaltieną, kad būtų skaidri, standi, soti ir gardi
Skonis
Daugiau naujienų