Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Šniceliai
Ploni veršienos, kiaulienos, avienos, vištienos ar kalakutienos krūtinėlės gabalai, apvolioti džiūvėsiuose ar miltuose ir apkepti dideliame kiekyje aliejaus, dažniausiai gruzdintuvėje. Gali būti gaminami iš maltos mėsos.
Receptas
1
Lengvai paruošiamas vištienos šnicelis: pasimėgaukite sultinga mėsa su traškia plutele
Skonis
1
Mėsininkas pamokė, kaip iškepti tobulą Vienos šnicelį: pietūs bus lyg restorane
Skonis
Receptas
1
Vištienos šniceliai su grikiais: receptas, keliaujantis iš kartos į kartą
Skonis
Receptas
1
Išsikepkite šnicelį, karbonadą ar muštinį: mėsininkas pasidalijo receptais
Skonis
Receptas
2
Atskleidė tikro burnoje tirpstančio šnicelio paslaptis: 5 taisyklės padės paruošti jį tobulai
Skonis
Receptas
2
Sultingi kiaulienos šniceliai su traškia plutele: nesigailėsite išbandę šį receptą
Skonis
Receptas
1
Lengvai paruošiamas vištienos šnicelis: po traškia plutele – sultinga mėsa
Skonis
Receptas
1
Kaip iškepti sultingą šnicelį su traškia plutele: laiko patikrintas receptas
Skonis
Receptas
1
Šniceliai su balta duona ir padažu – visai kaip iš vaikystės
Skonis
Receptas
1
Buvusi valgyklos vedėja pasidalijo mokyklinių šnicelių receptu
Skonis
Receptas
1
Tradicinis šnicelis: traški plutelė ir tobulas skonis
Skonis
2
Niekas taip neprimena vaikystės, kaip toks mokyklinis šnicelis
Skonis
Receptas
1
Šnicelio pusbrolis, kurio svarbiausias akcentas – padažas
Skonis
Daugiau naujienų