Sultingi kiaulienos šniceliai su traškia plutele: nesigailėsite išbandę šį receptą

2021 m. birželio 20 d. 14:26
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Ilgai svarsčiau, ką paruošti vakarienei, ir nusprendžiau, kad bus šniceliai. Ir neapsirikau – šniceliai labai gardūs, su traškia plutele ir sultingi.
Daugiau nuotraukų (2)
Kiaulienos šniceliai
Reikės:
  • apie 0,5 kg smulkintos kiaulienos,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 svogūno,
  • 2 riekelių juodos duonos be plutelės,
  • pieno duonai išmirkyti,
  • prieskonių maltai mėsai,
  • pipirų ir druskos,
  • džiūvėsėlių,
  • aliejaus kepti.
Kaip gaminti 
Smulkintą svogūną apkepiau keptuvėje šlakelyje aliejaus ir atvėsintą sudėjau į smulkintą kiaulieną.
Tada sudėjau piene mirkytos duonos riekeles, vieną kiaušinį, prieskonius ir gerai išminkiau.
Iš masės formavau šnicelius ir juos apvoliojau džiūvėsėliuose.
Šnicelius kepiau keptuvėje, vis juos pavartant iki iškeps.
Pastebėjimai:
1) Prieš apvoliojant džiūvėsėliuose šnicelius galite merkti dar ir į kiaušinio bei pieno plakinį.
2) Šnicelius galima kepti tiek keptuvėje, tiek orkaitėje.
Skanaus!
šniceliaišnicelis^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.