Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Patiekalai
2
Vienas laukiamiausių žiemos patiekalų: troškinti rauginto kopūstų ketvirčiai
Skonis
3
Toks malonumas šeimai kainuodavo nuo 50 iki 140 eurų, tačiau šiemet net ir norėdamas gali negauti
Verslas
1
Pagal šį receptą pasigaminkite tobulą koldūnų tešlą: svarbiausias vienas dalykas
Skonis
Receptas
3
Kai norisi paprastai, bet kartu ir ypatingai: K. Starkienė atskleidė tikro befstrogeno paslaptį
Skonis
Receptas
2
Saldus atokvėpis: ryžių pudingas su sveikatai naudingais ingredientais
Skonis
4
Nepamirštamą šiurpnakčio vakarėlį mažiesiems sukurs ir monstriški Helovino skanėstai
Tėvams
1
Latvių virtuvės palikimas: senovinis saldaus morkų ir bulvių pyrago receptas
Skonis
Receptas
2
Nuostabiai skanūs pyragaičiai su mėsa – tobuli ir kaip pagrindinis patiekalas, ar kaip užkandis
Skonis
9
Kaimynai latviai į svečius vilioja ir vaiduokliais, ir cukrumi pagardintų bulvių patiekalais
Skonis
1
Ruošiant vištieną mėsos technologas primena 3 dalykus: palengvins gyvenimą ir apsaugos nuo sveikatos bėdų
3 sočių patiekalų receptai
Skonis
4
Starkienės virtuvėje – kelionių po Europą įkvėpti patiekalai ir netradiciniai desertai: „Sakydavau, kad saldžių pyragų iš daržovių nekepsiu“
Žmonės
13
Štai, už kiek dabar galima pavalgyti „Michelin“ įvertintuose Lietuvos restoranuose: prognozuoja, kad jau netrukus viskas keisis
Verslas
4
Gabija Siurbytė atskleidė mėgstamiausią aktorių patiekalą filmavimo aikštelėje
Žmonės
Daugiau naujienų