Pagal šį receptą pasigaminkite tobulą koldūnų tešlą: svarbiausias vienas dalykas

2024 m. lapkričio 12 d. 14:57
Kaip paruošti tobulą tešlą koldūnams.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
240 ml verdančio vandens;
400 g miltų;
2 šaukšteliai druskos;
2 valg. š. augalinio aliejaus.
Gaminimas:
Į indą supilkite verdantį vandenį, druską ir augalinį aliejų.
Suberkite miltus.
Minkykite mentele, o paskui rankomis septynias minutes.
Palikite tešlą pailsėti 30 minučių.
Suformuokite koldūnus.
Iš pradžių tešla gali būti lipni, tačiau po septynių minučių jos tekstūra pasikeis. Tešlos nereikia užpilti miltais, rašo gordonua.com
koldūnaireceptaitešla
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.