Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Egzotinė virtuvė
1
Egzotiški pyragėliai su mėsa iš Vidurio Rytų: pasigaminti gali kiekvienas
Skonis
Receptas
1
Rytais kvepiantis mezė: dūmuose degintų baklažanų, geriau žinomų, kaip „Baba Ganuš“ salotos
Skonis
Receptas
5
Išgirdus ligos diagnozę Julija pakeitė mitybą, o egzotiškas sužadėtinis įkvėpė išbandyti ir naują virtuvę
Dalijasi receptu
Skonis
Receptas
4
Dietistė V. Kuprienė siūlo pamėginti egzotinius grybus: sužinokite jų naudą organizmui
Skonis
Receptas
4
Vilnietei keliautojai Afriką primena sorų ir avokadų salotos
Skonis
Receptas
1
Tailandietiška vištiena: pagaminti lengva, o rezultatas – tikra skonio bomba
Skonis
3
Vaistu nuo visų ligų vadinami ananasai neįtikėtinu greičiu užkariauja lietuvių širdis
Skonis
Receptas
15
Beata patobulino tradicinių balandėlių receptą. Tokie jie gaivesni
Skonis
35
Karališkosios Tailando šeimos atstovą sužavėjo paprastas lietuviškas patiekalas
Skonis
11
Apie turkų virtuvę 2. Mėsa – sultonas, daržovės – jo haremas
Skonis
1
Paslaptingieji Drakono vaisiai buvo auginami tik karaliams
Skonis
2
Negalite valgyti sviesto? Jūreiviai rado jo pakaitalą
Skonis
1
Kivanas – skamba kaip rebusas. Ar žinote šį raguotąjį melioną?
Skonis
Daugiau naujienų