Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Paštetas
Paštetas - patiekalas, paprastai gaminamas iųš kepenėlių (vištos, žąsies, anties, kiaulės, jautienos ir kt.). Kepenėlės išverdamos ar iškepamos su daržovėmis (morkomis, svogūnais ir kt.), sumalamos ir padedamos sustingti.
1
Skanus ir švelnus lyg putėsiai: naminis vištienos kepenėlių paštetas – nekeptas
Skonis
Receptas
1
Mamos vištienos pašteto receptas: patiks net nemėgstantiems kepenėlių
Skonis
Receptas
3
Iššūkiai virškinimui prie šventinio stalo: dietologas patarė, kokie gėrimai ypač pagelbės
Skonis
Receptas
1
Plaučių paštetas: švelnaus skonio, kremiškas bei glotnus
Skonis
Receptas
9
Užtepėlė su rūkyta skumbre: užkandis, kurį paruošite vos per kelias minutes
Skonis
Receptas
9
Žuvies paštetas su špinatais: nuostabus valgis jūsų švenčių stalui
Skonis
Receptas
4
Keliuose restoranuose dirbusi kaunietė pasidalijo kepenų pašteto receptu – išbandykite ir jūs
Skonis
Receptas
5
Velykų patiekalai, kuriuos lengvai paruoš net virtuvės naujokai: Vita dalijasi 3 receptais
Skonis
Receptas
2
Paskanaukite to, kuo per Velykas mėgavosi Lietuvos bajorai: restorano šefo receptas
Skonis
11
Trijų medžiotojų Lietuvos vidurio kaime įkurto fabriko konservus tolimųjų reisų vairuotojai perka dėžėmis
Verslas
3
Pavasarį pasitikite sveiki ir stiprūs: du mėsininko receptai
Skonis
1
Rūkytos lašišos ir sūrio paštetas
Lrytas
Receptas
1
Rūkytos lašišos ir sūrio užkandis privers visus aiktelėti iš nuostabos
Skonis
Daugiau naujienų