Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Pasaulio šalių virtuvė
1
Su išpopuliarėjusia tortilijų suvyniojimo gudrybe maistą paruošite greitai, pigiai ir be netvarkos: net 9 idėjos įdarui
Skonis
Receptas
3
Šanchajaus balandėliai pagal V. Radzevičių: kai norisi išmėginti kažką naujo
Skonis
8
Kinijoje lankęsis žurnalistas V. Radzevičius: „Lėkštė su žuvies galva pirmiausia yra atsukama į garbingiausią svečią“
Skonis
Receptas
4
Karamelizuota čiorizo dešra – fantastiškas užkandis, nuskraidinsiantis į Ispaniją
Skonis
Receptas
2
Kipro pita: duonelę galite pripildyti įvairiausiais įdarais
Skonis
8
Pasaulio šalių kulinarinės paslaptys – sužinokite, kaip į Siciliją atkeliavo valgomieji ledai
Skonis
Receptas
1
Omletas kitaip – Viduržemio jūros fritata: tinka ir pusryčiams, ir vakarienei
Skonis
Receptas
1
Ryžių patiekalas „Spanakorizo“ su špinatais: sėkmę lems vienas ingredientas
Skonis
13
Kipro subtilybės – kaip gaminami tradiciniai patiekalai ir koks vienas maisto produktas yra būtinybė
Skonis
5
Įvertino tarptautiniu mastu: lietuviški šaltibarščiai išrinkti geriausia šalta sriuba pasaulyje
Skonis
19
Teroristų išpuolį Indijoje stebėjęs V. Radzevičius atskleidė paslaptį, dėl ko patiekalai čia turi ypatingą skonį
Skonis
Receptas
1
Korėjietiškas vištienos troškinys „Dakbokkeumtang“: kai norisi išmėginti kažką naujo
Skonis
1
„Žinovų klubo“ testas. Ar atsakysite į 14 klausimų apie pasaulio šalių virtuves?
Skonis
Daugiau naujienų