Toks labai paprastas, bet skonio prasme labai skanus.
Gaminsiu tikrai dar ne kartą ir jums rekomenduoju.
Korėjietiškas vištienos troškinys „Dakbokkeumtang“
Reikės:
- 700 g vištienos kulšelių (be odos ir kaulų);
- 1 svogūnas;
- 1 morka;
- 4 bulvės;
- 1,5 l vištienos sultinio;
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
- 1 nedidelis pundelis svogūno laiškų;
- 1/2 šaukšto raudonojo kario pastos.
Gaminimas:
Į puodą pilame aliejų ir jame pakepiname iki skaidrumo smulkintus svogūnus. Sudedame smulkintą vištieną (pjaustau 1 kąsnio gabaliukais) ir dedame šalia svogūnų.
Pakepiname kelias minutes. Tuomet dedame smulkintas morkas, kubeliais pjaustytas bulves, užpilame sultiniu ir uždengus dangčiu ant vidutinės kaitros troškiname 20 minučių, kol bulvės bus minkštos ir vištiena paruošta.
Dedame kario pastą, išmaišome ir dar 5 minutes patroškiname. Beriame svogūno laiškus (nors jie ir nėra būtini).