Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
JAV prezidento rinkimai
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Norfos mažmena
2
Iš „Gėdos lentoje“ paskelbtų darbdavių lūpų – nuostaba ir pyktis: pateikė susimąstyti verčiančius pasiaiškinimus
Verslas
3
Kompensacijos gausiai maitina energetikus
Verslas
4
Duris atvėrė nauja Alytaus pieninės saugykla
Verslas
4
„Norfos“ pirkėjai galės įsigyti dar šviežesnės mėsos – atidaryta nauja skerdykla
Verslas
1
Nei karas Ukrainoje, nei brangstantis pragyvenimas lietuvių dar nenustekeno
Verslas
4
Nenumarinta idėja virto padėkomis už paramą
Verslas
4
Visos prekės grilio sezonui – po vienu stogu
Verslas
7
Garsaus virtuvės šefo gaminiai – ant kiekvieno stalo
Skonis
23
„Norfa“ ekologijai ir aplinkai tausoti pasitelkė pačią šiuolaikiškiausią įrangą
Verslas
5
Prekyboje kovą – naujas uždarbio šuolis
Verslas
3
Šefas Deivydas Praspaliauskas siūlo du lengvai paruošiamus mėsos receptus: patiks ir išrankiausiems gurmanams
Skonis
Sausai brandintos jautienos antrekotas su baklažanų padažu įtiks net išrankiausiems
Žinios
Maltos mėsos vėrinukai su pomidorais pagal D. Praspaliausko receptą: paprasta ir labai gardu
Žinios
Daugiau naujienų