Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Maistas ant žarijų
4
Svarstote, ką iškepti grilyje? Mėsininkas pataria, ką verta rinktis ir kokio dydžio turi būti porcija
Skonis
5
Šašlykui tinka ne tik sprandinė: mėsininkas siūlo įvairias alternatyvas
Skonis
1
Apskrudusi, bet nereiškia, kad gerai paruošta: pataria, kaip grilyje kepti mėsą
Skonis
Receptas
1
Atidarome grilinimo sezoną – širdelės ant žarijų
Skonis
3
Marinuodami kepsnius niekada nenaudokite majonezo – šeimos gydytojas paaiškino, kodėl
Skonis
1
Išsikepkite bulvių ant žarijų: kitaip paruoštų nebenorėsite
Skonis
Receptas
3
Degintų paprikų salotos pagal Kristupo Krivicko receptą, kurias pamilsite nuo pirmojo kąsnio
Skonis
Receptas
1
Keptos krevetės pagal Erikos receptą – lengvai paruošiamas karališkas patiekalas
Skonis
Receptas
3
Nedarykite šių klaidų, jeigu norite grilyje iškepti sultingus ir minkštus kepsnius
Skonis
2
Jei norite iškepti sultingus šašlykus, nepamirškite vienos svarbios taisyklės
Skonis
Receptas
2
Mėsos ekspertas patarė, kaip kepti šonkaulius: net pirštelius aplaižysite
Skonis
Receptas
4
3 lengvai paruošiami padažai, kurie grilyje keptus patiekalus pavers tikru šedevru
Skonis
Receptas
3
Išbandykite ypatingai keptą viščiuką: taps tikra Joninių stalo pažiba
Skonis
Daugiau naujienų