Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Kepta duona
Tradicinis lietuvių užkandis, gaminamas iš duonos. Duonos riekeles supjaustomos ir apkepamos aliejuje, ištrinamos česnaku, apibarstomos druska ir patiekiamos. Kartais patiekiamas su sūriu. Šis užkandis itin mėgstamas prie alaus.
4
Maistą tyrinėjančios mokslininkės įvardijo pavojus, kurie laukia valgant šašlykus, keptą duoną ir dešreles
Skonis
Receptas
1
Pupelių mišrainė su kepta duona tiks ir kasdienai, ir švenčių stalui
Skonis
Pasidalijo tradiciniu lietuviškos duonos receptu: atskleidė, kas svarbiausia norint, kad ji tirptų burnoje
Žinios
1
Jeigu mėgstate keptą duoną su česnaku, išbandykite kitokią versiją: kalorijų mažiau, o skonis nenuvils
Skonis
Receptas
3
Neįprastai kepta duona: lengvai paruošiamas užkandis, kuriuo pavaišinsite būrį svečių
Skonis
Receptas
1
Išbandykite orkaitėje keptą duoną su česnaku – nenusivilsite
Skonis
Receptas
2
Įdomesnė ir daug sveikesnė keptos duonos mišrainė su avinžirniais
Skonis
4
Patarė, kaip ruošti keptos duonos užkandį su padažu, kuriuo galėsite mėgautis be sąžinės graužimo
Skonis
Receptas
1
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė – viena mėgstamiausių
Skonis
3
Studentui iš Vokietijos taip patiko šaltibarščiai, kad ruošia juos net ir žiemą
Skonis
Receptas
3
Salotos su kepta duona nuo stalo dingsta žaibišku greičiu
Skonis
22
Palangos pajūrio meniu: nelegalūs čeburekai ir kelis kartus išaugusios kainos
Verslas
1
Prieš pasaulio futbolo čempionatą iš parduotuvių lentynų šluojami užkandžiai
Skonis
Daugiau naujienų