Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Dirbtinė mėsa
1
Ateities maistas? Šis gumulas vieną dieną gali pakeisti jautieną
It ir mokslas
1
Naujasis „ateities maistas“: siūlo valgyti laboratorijoje užaugintą pelėsį ir taip tausoti aplinką
It ir mokslas
1
Sukryžmino karvę ir ryžius: galbūt tai valgys mūsų anūkai
It ir mokslas
1
JAV leido laboratorijoje užaugintą vištieną naudoti maisto gamybai
It ir mokslas
1
Dirbtinė mėsa: kodėl dalis vartotojų priešinasi, ir kaip bus sprendžiama tokia problema
It ir mokslas
1
Lietuvos mokslininkai sukūrė naują mėsos analogą iš sojų išspaudų
Sveikesnis, skanesnis ir draugiškas aplinkai
It ir mokslas
1
Kodėl mokslininkai mums siūlo valgyti vabzdžius ir laboratorijose augina mėsą?
It ir mokslas
1
Ateina naujos maisto gamybos technologijos – ar norėtumėte atspausdinto Wagyu kepsnio?
It ir mokslas
1
Mėsos ateitis: ar išdrįstumėte paragauti tokios kaip ši?
It ir mokslas
1
Billas Gatesas nenori, kad valgytumėte tikrą jautieną
It ir mokslas
1
Singapūro restorane – istorinis laboratorijoje išaugintos mėsos debiutas
It ir mokslas
1
Ar valgytumėte dirbtinę mėsą? Jaunoji karta atskleidė savo požiūrį
It ir mokslas
2
Tai, kas buvo utopija, tapo realybe: lėkštėje – dirbtinė mėsa
Verslas
Daugiau naujienų