Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Virtuvės gudrybės
Patarimai, kaip ką nors greičiau atlikti virtuvėje.
1
Virėjai papasakojo, kokius agurkus geriau dėti į baltąją mišrainę, kad nesugadintumėte legendinių salotų skonio
(1)
Skonis
1
Karpis Kūčioms: siūlo išbandyti „dviejų kepimų“ būdą – žuvis bus tobulai minkšta, odelė – maloniai traški
Skonis
4
Kaip sumaniai panaudoti svogūnų ir česnakų lukštus: toks receptas jus nustebins
Skonis
8
Išbandė naują lietinių blynų vyniojimo būdą: „Super!“
Skonis
1
Klaida, kurią daugelis daro virdami grikius: dėl to košė tampa neskani
Skonis
4
Rauginti kopūstai visada bus traškūs ir labai skanūs – svarbiausias vienas ingredientas
Skonis
1
Puri kiaušinienė per kelias minutes: garsūs šefai pasidalino paslaptimis, kaip išsikepti tobulą
Skonis
1
Kodėl kepant kiaušinienę reikia įpilti vandens: patyrusių virėjų patarimas
Skonis
Receptas
4
Kodėl negalima išpilti vandens nuo makaronų: štai kaip juos reikia virti teisingai
Skonis
1
Kaip sunokinti avokadą: padės 10 minučių triukas
Skonis
1
Kaip greičiau suminkštinti sviestą: kelios nieko nekainuojančios gudrybės
Skonis
1
Neplaunate bananų? Perskaitę informaciją, kodėl tai daryti būtina, pakeisite nuomonę
Skonis
1
Pietums išleisit juokingai mažai, o pirštus apsilaižysit: patarimai, kaip kaskart iškepti ypač traškius bulvinius blynus
Skonis
Daugiau naujienų