Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Šnicelis
Šnicelis arba pjausnys – plonas veršienos, kiaulienos, avienos, vištienos ar kalakutienos krūtinėlės gabalas, paniruotas džiūvėsiuose ar miltuose ir apkeptas dideliame kiekyje aliejaus, dažniausiai gruzdintuvėje.
2
Tobulo šnicelio paslaptis ir neįprastas būdas panaudoti brecelius: vasariški receptai, kurie nepaliks abejingų
Skonis
Receptas
2
Šnicelis pagal K. Starkienę: taip paruošta vištiena taps sultinga ir traški
Skonis
Receptas
1
Lengvai paruošiamas vištienos šnicelis: pasimėgaukite sultinga mėsa su traškia plutele
Skonis
1
Mėsininkas pamokė, kaip iškepti tobulą Vienos šnicelį: pietūs bus lyg restorane
Skonis
Receptas
1
Vištienos šniceliai su grikiais: receptas, keliaujantis iš kartos į kartą
Skonis
Receptas
1
Išsikepkite šnicelį, karbonadą ar muštinį: mėsininkas pasidalijo receptais
Skonis
Receptas
2
Atskleidė tikro burnoje tirpstančio šnicelio paslaptis: 5 taisyklės padės paruošti jį tobulai
Skonis
5
Eliziejaus rūmų virėjas atskleidė Prancūzijos prezidento silpnybes
Stilius
Receptas
3
Burnoje tirpstanti bulvių užkepėlė su šonine ir sūriu: sotu, gardu ir paprasta
Skonis
Receptas
2
Sultingi kiaulienos šniceliai su traškia plutele: nesigailėsite išbandę šį receptą
Skonis
Receptas
1
Lengvai paruošiamas vištienos šnicelis: po traškia plutele – sultinga mėsa
Skonis
Receptas
1
Sultingas vištienos šnicelis su traškia sūrio plutele
Skonis
Daugiau naujienų