Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Prancūziška virtuvė
Receptas
1
Aromatinga svogūnų sriuba: paruošti nesudėtinga, o rezultatas – kaip restorane
Skonis
2
Paprastas, bet neprastas desertas su uogomis: receptas, kurį verta prisiminti
Skonis
3
Štai kodėl valgydami daug batono prancūzai nesustorėja: E. Umbrasaitė išskyrė kelias taisykles
Skonis
1
Kanelės pagal Ingridos receptą: vos 15 minučių darbo – ir rezultato nekantriai lauks visa šeima
Skonis
1
Prancūziškoms bagetėms suteiktas UNESCO paveldo statusas
Pasaulis
Receptas
2
Prancūziškas obuolių pyragas – turbūt lengviausiai pagaminamas iš visų
Skonis
Receptas
1
Nuostabus prancūziškas pyragas: daug obuolių – mažai tešlos
Skonis
4
Patarė, kaip namuose surengti tikrą prancūzišką vakarienę
Skonis
Receptas
12
I. Kazlauskaitė artimuosius lepina patiekalais, kuriems išskirtinio skonio suteikia neįprastas prieskonis
Skonis
Receptas
3
Šis batonas tapo Prancūzijos simboliu: štai ko apie jį dar nežinojote
Skonis
Receptas
1
Prancūziškas obuolių pyragas – turbūt skaniausias, kokį ragavau
Skonis
Receptas
3
Keletas gudrybių, kaip namie iškepti nuodėmingai skanias prancūziškas kaneles
Skonis
8
Gurmanams – proga paskanauti „Michelin“ įvertinto šefo patiekalų
Skonis
Daugiau naujienų