Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Ingredientai
4
Dietomis savęs nevaržanti D. Meškaitė atskleidė, kaip išlaiko tobulas kūno linijas: „Dėl to mano svoris visada išlieka toks pat“
Skonis
2
Šaltibarščius dievinanti šeima net nesapnavo, kad vasarą negalės jų valgyti: „Pasirodo, ne tik mums taip“
Bendraukime
3
Patarė, kaip šaltibarščius paversti dar sveikesniu valgiu: itin atkreipkite dėmesį į burokėlius
Skonis
1
Majonezo evoliucija: nuo sumaišyto kibire iki diktuojančio tendencijas
Skonis
Receptas
1
Obuolių pyragas vos iš 4 ingredientų: receptas paprastas, o rezultatas – puikus
Skonis
8
8 dalykai, kuriuos prieš pradėdami gaminti visada daro šefai
Skonis
1
Profesionalai atskleidė, kokias klaidas virtuvėje daro visi mėgėjai
Skonis
7
Šių dviejų produktų mišinys ne tik gardus, bet ir daro stebuklus
Skonis
21
Baras Vilniaus centre nesiliauja stebinti lankytojų
Skonis
Sriubai trūksta skonio? Ją išgelbės vienas ingredientas
Skonis
Meksikos kvapas namuose – vos iš kelių ingredientų (I)
Laidos
„VMG sala“: gardus užkandis iš arbūzo su slaptu ingredientu
Žinios
Ar galėtume gyventi be konservantų?
Skonis
Daugiau naujienų