Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Bulvių valgiai
Bulvių valgiai - tai patiekalai, gaminami iš bulvių. Virti, kepti, troškinti. Lietuviškoje tradicinėje virtuvėje mėgstami patiekalai.
Receptas
1
Restorano vertas patiekalas – bulvių bei porų sriuba
Skonis
1
Kai norisi paprastai, pigiai ir gardžiai: sotus ir nebrangus bulvių apkepas
Skonis
Receptas
1
Tarkuotų bulvių ir pievagrybių blynai: valgytojai net dūsauja iš malonumo
Skonis
Receptas
1
Išsikepkite bulvinių blynų su grybų ir spirgučių padažu: soti ir laiminga bus visa šeima
Skonis
Receptas
1
Paprasta kaip dukart du: pigus, skanus ir greitas bulvių apkepas su mėsa
Skonis
Receptas
2
Ruošdami bulves nepamirškite kelių svarbių taisyklių – bus sveikiau ir naudingiau
Skonis
Receptas
1
Bulviniai blynai su varškės padažu ir lašiša: nebus gėda ir svečią pavaišinti
Skonis
Receptas
1
Išbandykite kitokį kugelį: pigu, gardu ir rudeniška
Skonis
1
Bulvių apkepas pagal prancūzišką receptą įtiks net patiems išrankiausiems
Skonis
Receptas
1
Vokiška bulvienė su dešrelėmis: patiekalas, kuriuo pasisotins visa šeima
Skonis
Receptas
1
Bulvių apkepas su sūriu: kai norisi ko nors paprasto ir gardaus
Skonis
Receptas
6
Ruošdami cepelinus nepamirškite poros svarbių taisyklių: bus minkšti ir purūs
Skonis
Receptas
1
Traškūs bulviniai blynai: nesigailėsite išbandę šį receptą
Skonis
Daugiau naujienų