Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
JAV prezidento rinkimai
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Kepta višta
3
Prof. R. Laužikas atskleidė, kokius vištienos patiekalus prieš kelis šimtmečius rinkdavosi Lietuvos kilmingieji
Skonis
2
Ant skardinės keptas viščiukas: senas geras receptas, kurį verta prisiminti
Skonis
1
Išbandykite itin gardžiai paruoštą vištą kepsninėje: mėsa bus sultinga, o odelė – apskrudusi
Skonis
Receptas
1
Nuostabaus skonio vištiena: marinatų receptai, kurie įtiks net išrankiausiųjų skoniui
Skonis
Receptas
4
Patarė, kaip marinuoti ir kepti vištą, kad būtų tikra švenčių stalo pažiba
Skonis
Receptas
5
Garnyras, kuris šventinį paukštį pakylės į dar didesnes aukštumas: pasisemkite nekasdieniškų idėjų
Skonis
20
Šventę gali sugadinti ir perkepusi višta – kaip išvengti panašių nesusipratimų?
Skonis
Receptas
2
Razinomis ir ryžiais įdaryta višta: šeima be jos švenčių stalo neįsivaizduoja
Skonis
Receptas
3
Kepta višta pagal Mindaugą: nenusivilsite išbandę šį receptą
Skonis
3
Ruošdami vištieną nepamirškite kelių paprastų patarimų – ir rezultatas sužavės
Skonis
1
Kaip iškepti kalėdinį paukštį, kurio odelė būtų traški, o mėsa – sultinga: tereikės vieno papildomo ingrediento
Skonis
Receptas
3
Natalija Bunkė dalijasi kalėdinio viščiuko su medumi receptu: net pirštus aplaižysite
Skonis
Receptas
6
Pamokė, kaip iškepti viščiuką, kad odelė būtų traški, o mėsa – sultinga, kvapni ir be galo skani
Skonis
Daugiau naujienų