Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Seimo rinkimai
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Ačiū senjorams
Autoriaus straipsniai
Lina Šaltė
lsalte@lrytas.lt
https://www.facebook.com/lrytaslt/
3
Mėsa, dėl kurios verta užsukti į „Norfą“
Skonis
20
Medikų prognozes paneigusi vilnietė tesėjo pažadą gyventi, kol užaugs jos dukra
Gyvenimo būdas
8
Kepsninės karaliene tituluojama Irena: viskas pasikeitė nuo pirmojo karantino
Skonis
3
Po dekretinių į darbą sugrįžusi virtuvės šefė pribloškė kolegas: „Visi buvo ištikti šoko“
Skonis
5
Per 12 savaičių – minus 12 kilogramų: alytiškė Raminta atskleidė, kaip jai tai pavyko
Skonis
33
Bristolyje dirbantis virėjas iš Vilniaus stebina įspūdingais tortais
Skonis
15
Dovilė per 12 savaičių numetė 12 kg, o jos pavyzdžiu pasekęs vyras – 25: „Nebūčiau tuo patikėjusi“
Skonis
Receptas
4
Mesti svorį padedanti trenerė B. Petrulė įvardijo Kūčių patiekalą, nuo kurio susilaikytų
Skonis
Receptas
10
Į Ispaniją persikėlusi lietuvė namuose kuria restoraną šeimai
Skonis
2
Žinovė patarė, kokia druska tinka agurkams konservuoti – ir kokios jokiu būdu nenaudoti
Skonis
13
Žaibiškai išgarsėjusią lietuvę stebi tautietės iš viso pasaulio: neskaičiuodamos kalorijų atsikrato ir 20, ir 70 kilogramų
Skonis
Receptas
5
Emigrantė savo virtuvės neįsivaizduoja be trijų lietuviškų produktų
Skonis
6
Grilio guru K. Krivickas: „Kepsninėje ruošiamų patiekalų įmantrumu lietuviai gerokai lenkia kitus“
Skonis
Daugiau naujienų