Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Patiekalų receptai
1
Kodėl negalima mesti koldūnų į verdantį vandenį: štai kaip juos reikia teisingai virti
Skonis
Receptas
7
Velykos pagal šefą D. Praspaliauską: ypatingo skonio kepsnys ir obuolių pyragas su traškiu sluoksniu
Skonis
Receptas
2
K. Starkienė kviečia pavasarį į lėkštę: atskleidė neatsivalgomo pievagrybių troškinio receptą
Skonis
4
Už per adventą išsitrauktą sūrį – grėsmė būti sumuštam
Skonis
Gurmaniškas baltojo šokolado pyragaitis
Žinios
Anties kulšelė prancūziškai: su lęšiais ir šparagais
Žinios
Patarimai, kaip panaudoti surinktas grybų atsargas (I)
Laidos
Kokius grybus galima valgyti žalius? (II)
Laidos
Kaunietės patiekalų receptai mena tarpukario laikus (trys receptai)
Skonis
Daugiau naujienų