Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Pagardas
1
Pasidalijo trimis būdais, kaip naudingai galima panaudoti peraugusius česnakų stiebus
Skonis
Receptas
1
Mandarinų džemas su imbierais tiks ir prie šventinių mėsos patiekalų
Skonis
Receptas
1
Spanguolių padažas vos iš kelių ingredientų: paruošite per 15 minučių, o skonis įsimins ilgam
Skonis
Receptas
1
Išbandykite braškių pagardą keptai mėsai – patiks net vaikams
Skonis
Receptas
2
Rabarbarų pagardas su medumi ir imbieru paskanins bet kokią mėsą, keptą ant grotelių
Skonis
Receptas
1
Rabarbarų pagardas: ruoškite dabar – mėgaukitės visus metus
Skonis
Receptas
1
Silkės ar keptos žuvies pagardas: receptas, kurį verta užsirašyti
Skonis
Receptas
1
Meškinių česnakų sviestas: ruoškite pavasarį – mėgaukitės visus metus
Skonis
Receptas
3
Patiekalai iš spanguolių nuspalvins šventinį stalą – ruoškite pagardus, užkandžius ar kvapnų gėrimą
Skonis
Receptas
1
Svogūnų pagardas: pagaminsite per pusvalandį, mėgausitės visą savaitę
Skonis
2
Neišmeskite moliūgų sėklų: penkios netikėtos idėjos, kur jas galima sunaudoti
Skonis
Receptas
1
Moliūgų ir razinų pagardas, kurį rekomenduoja D. Mikutienė: itin tiks prie paukštienos ar sūrio
Skonis
Receptas
3
Bulvės su varške, ridikėliais ir žalumynais: užkandis, sužavėjęs nuo pirmojo kąsnio
Skonis
Daugiau naujienų