Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Mėsos produktai
3
Keistos tendencijos: nors pirkėjai mėgsta lietuvišką maistą, importas auga iš svetur
Verslas
24
Alytaus rajone mėsos cechą valdantis Edgaras – apie augantį verslą: kada kelia kainas ir kodėl dešros ne raudonos?
Verslas
8
Koks nenuspėjamas gali būti gyvenimas, šios moterys žino geriau nei bet kas: ėmė ir padarė tai, ką išgirdo per radiją
Verslas
2
Kas slypi už mėsos žymėjimo: geriau rinktis kaimišką, be antibiotikų ar natūralią?
Skonis
1
Gurmanų keliai veda į „Norfą“: mėsa, dėl kurios čia verta sugrįžti
Skonis
4
Pirkėjų saugumo užtikrinti neskuba: kol kas nereikalaus atsiskaityti už mėsos kokybę
Verslas
1
Lietuviškos mėsos eksporto kryptis veda į Kanadą
Mūsų žemė
9
Triukšmas dėl raudonos mėsos apmokestinimo: ar tai tikrai pagerintų sveikatą?
Verslas
1
Pamatavo šešėlį – tamsiausias jis ten, kur mėsmalės
Verslas
1
Mokslininkai turi blogų žinių perdirbtų mėsos gaminių mėgėjams
Sveikata
3
Rusijos gyventoja indaplovėje išplovė dešros gabaliuką: rezultatas ją pribloškė
Verslas
2
Mama šokiruota: daugelio mėgstama užkanda vos nepražudė vaiko
Sveikata
6
Mėsos perdirbimo įmonė Šiaulių r.: savininkas areštinėje, gaminiai – utilizuoti
Lietuvos diena
Daugiau naujienų