„Mes suvalgėme pusę gabalo dešros, o gabalėlis pateko į indaplovę. Mano indaplovė plauna dvi valandas ir penkiasdešimt minučių. Ir štai ką mes matome. Tai ne dešra, tai apskritai neaišku kas, ir neaišku, ką mes apskritai valgome“, – sako vaizdo įrašo autorė.
Iš indaplovės moteris ištraukė tą patį ištisą dešros gabalėlį. Ji papasakojo, kad dešra buvo brangi ir kokybiška, pagaminta Vladivostoke, vadinosi „Kijevskaja“ („Kijevo“). Bet dabar pirkėja stebisi, kaip jos skrandis sugebėjo visa tai suvirškinti.
„Dešra, reikia pasakyti, nepigi. Kilogramas kainuoja 700 rublių (9,55 Eur), galbūt, ir daugiau. Įsivaizduokite, kaip ji mūsų skrandyje suvirškinama, jei per dvi valandas ir penkiasdešimt minučių jai beveik nieko neatsitiko, įsivaizduokite, kas lieka mūsų viduje.
Internautai komentaruose parašė, kad po tokių vaizdo įrašų dingsta bet koks noras valgyti mėsos produktus.
Parengė Leonas Grybauskas