Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Švietimo kodas
Lietuvos mokytojas 2025
Karas Ukrainoje
Lrytas rekomenduoja
Pagalba nukentėjusiems
Saugumo kodas
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Lydytas sviestas
Lydytas sviestas, dar vadinamas ghi, gaunamas kaitinant sviestą ant silpnos ugnies, kol išgaruoja visas vanduo, atsiskiria tirščiai, ir sviestas virsta skaidriais aukso geltonumo riebalais.
5
Taip sumuštinių dar negardinote: pasigaminkite naminio moliūgų ar klevų sviesto
5 įdomūs paruošimo būdai
Maistas
3
Kiaulių taukai, lydytas sviestas ar alyvuogių aliejus: kurie riebalai iš tiesų sveikiausi?
Maistas
Receptas
1
Naudingieji riebalai: gydytoja išskyrė, ką sveikiausia tepti ant duonos
Maistas
1
Praturtinkite kavą vienu naudingu ingredientu – skrandis jums padėkos
Maistas
2
Skystuoju auksu vadinamas sviestas: stiprina širdį ir imunitetą, gerina atmintį
Receptai
Maistas
Receptas
3
Šį sviestą garbina sveikuoliai visame pasaulyje: ne tik nauda organizmui, bet ir ypatingas skonis
Maistas
5
V. Kurpienė paaiškino, kiek įtakos cholesteroliui iš tiesų turi sviestas
Maistas
Receptas
3
Maisto ekspertė pasakoja apie sviestą: ne viskas, ką girdėjote, yra tiesa
Maistas
Video
1
Mitybos specialistė patarė, kokių riebalų iš tiesų reikėtų vengti
Maistas
34
Idealus kepti – lydytas sviestas, kurį labai lengva pasigaminti patiems
Maistas
8
Specialistė: maistui kepti aliejus netinka, išskyrus dvi jo rūšis
Maistas
1
Šio ypatingo sviesto turėtų būti kiekvienoje virtuvėje – štai kodėl
Maistas
Daugiau naujienų