Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
JAV prezidento rinkimai
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Lydytas sviestas
Lydytas sviestas, dar vadinamas ghi, gaunamas kaitinant sviestą ant silpnos ugnies, kol išgaruoja visas vanduo, atsiskiria tirščiai, ir sviestas virsta skaidriais aukso geltonumo riebalais.
3
Kiaulių taukai, lydytas sviestas ar alyvuogių aliejus: kurie riebalai iš tiesų sveikiausi?
Skonis
Receptas
1
Naudingieji riebalai: gydytoja išskyrė, ką sveikiausia tepti ant duonos
Skonis
1
Praturtinkite kavą vienu naudingu ingredientu – skrandis jums padėkos
Skonis
2
Skystuoju auksu vadinamas sviestas: stiprina širdį ir imunitetą, gerina atmintį
Receptai
Skonis
Receptas
3
Šį sviestą garbina sveikuoliai visame pasaulyje: ne tik nauda organizmui, bet ir ypatingas skonis
Skonis
5
V. Kurpienė paaiškino, kiek įtakos cholesteroliui iš tiesų turi sviestas
Skonis
Receptas
3
Maisto ekspertė pasakoja apie sviestą: ne viskas, ką girdėjote, yra tiesa
Skonis
Video
1
Mitybos specialistė patarė, kokių riebalų iš tiesų reikėtų vengti
Skonis
34
Idealus kepti – lydytas sviestas, kurį labai lengva pasigaminti patiems
Skonis
8
Specialistė: maistui kepti aliejus netinka, išskyrus dvi jo rūšis
Skonis
1
Šio ypatingo sviesto turėtų būti kiekvienoje virtuvėje – štai kodėl
Skonis
Daugiau naujienų