Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
JAV prezidento rinkimai
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Lietuviška virtuvė
7
Rekordinė Gastronomijos savaitė džiugins netikėtomis erdvėmis ir autentiškų Lietuvos skonių variacijomis
Prasideda vietų restoranuose rezervacija
Skonis
4
Antrą restoraną atidaręs studentas kauniečius lepina sočiais lietuviškais cepelinais, vėdarais, kepsniais
Skonis
56
Gargžduose – Cepelinų virimo Lietuvos čempionatas: paaiškėjo, kas verda gardžiausius
Skonis
Receptas
1
Kugelis kitaip – su triušiena: paprasta ir skanu
Skonis
Receptas
4
Pažvelkite į A. Smetonos mėgiamus grikius kitaip – pasigaminkite grikių suflė
Skonis
1
Šventėms artėjant – restoranų „Etno dvaras“ virtuvės šefas ragina nepamiršti tradicinių patiekalų, pasidalino naudingais patarimais
Skonis
2
Lietuviškos virtuvės legenda – ir ant jūsų stalo
Skonis
16
Virėjo išradimai Azijoje – imbieriniai šaltibarščiai ir netikėti cepelinai
Skonis
10
Restoranų šefai pasiryžo sugrąžinti lietuvišką virtuvę, kuri buvo pavogta sovietmečiu
Skonis
Tikras lietuviškos virtuvės pasididžiavimas: ant stalo ir kasdien, ir per šventes
Žinios
Išskirtinis cepelinų receptas nustebins savo išskirtiniu skoniu: greita ir paprasta
Žinios
4
Lietuviai nuo seno nemėgo prėsko maisto: štai kuo gardino patiekalus
Skonis
4
Ką gamino gaspadinės prieš gerą šimtmetį? Pirmoje lietuviškoje kulinarinėje knygoje – akibrokštas
Skonis
Daugiau naujienų