VMVT sunerimo dėl bakterijų ir pelėsio brandintoje mėsoje: gamintojams įsigalios nauji reikalavimai Lietuvoje yra nemažai mėsos gamintojų, kurie į rinką tiekia brandintą mėsą. Nepaisant to, iki šiol šios kategorijos mėsos produktams nebuvo nustatytų bendrų reikalavimų. Gamintojai turėjo įdiegti ir pritaikyti brandinimo procesą, remdamiesi kitų šalių patirtimi ar kita prieinama informacija. Europos Komisija pavirtino reikalavimus, kuriuos nuo 2024 metų lapkričio 9 dienos turės taikyti visos įmonės, gaminančiose brandintą mėsą.
Lietuviai ištvėrė infliacijos šoką: skelbia, kas šiuo metu vyksta ekonomikoje ir ko tikėtis artimiausiu metu
G. Skaistė sugalvojo, kaip smogti lošimų organizatoriams: „Šis sektorius neturėtų gyventi žmonių gerovės sąskaita“