Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Švietimo kodas
Lietuvos mokytojas 2025
Karas Ukrainoje
Lrytas rekomenduoja
Pagalba nukentėjusiems
Saugumo kodas
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Rauginti kopūstai
2
Vienas laukiamiausių žiemos patiekalų: troškinti rauginto kopūstų ketvirčiai
Maistas
2
Žinovė pasidalino unikaliu raugintų kopūstų receptu: išlaiko traškumą, ilgai neperrūgsta
Maistas
3
Fermentuoti maisto produktai – ar iš tiesų jie tokie jau naudingi mūsų žarnynui?
It ir mokslas
4
Rauginti kopūstai visada bus traškūs ir labai skanūs – svarbiausias vienas ingredientas
Maistas
Receptas
2
Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai: skani, traški, su gaivia rūgštele
Maistas
3
Mūsų senelių kulinarinis palikimas, kurį, pasak vaistininkės, rudenį valgyti reikia dažniau: pasakė kodėl
Maistas
8
Ūkininkai Jolanta ir Robertas sykį pamėgino aplenkti lenkus – juokdamiesi pasakoja, kuo viskas baigėsi
Verslas
2
Gydytojas Valerijus Morozovas: rauginti kopūstai pavasarį – geriau už madingus vitaminus
Maistas
Receptas
2
Raugintų kopūstų sriuba su šonine: paprasta, skanu ir naudinga organizmui
Maistas
Receptas
3
Juos privaloma valgyti žiemą: kaip gerųjų bakterijų gauti iš maisto?
Maistas
Receptas
1
Raugintų kopūstų sriuba: aromatinga, rūgšti ir soti
Maistas
Receptas
2
Netikėtas ir tobulas derinys: gazuotame vandenyje rauginti kopūstai su burokėliais
Maistas
Receptas
5
Raugiant kopūstus ar kitas daržoves biochemikė patarė nedaryti kelių klaidų, kitaip teks išmesti
Receptai
Maistas
Daugiau naujienų