Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Rauginti kopūstai
2
Žinovė pasidalino unikaliu raugintų kopūstų receptu: išlaiko traškumą, ilgai neperrūgsta
(1)
Skonis
3
Fermentuoti maisto produktai – ar iš tiesų jie tokie jau naudingi mūsų žarnynui?
It ir mokslas
4
Rauginti kopūstai visada bus traškūs ir labai skanūs – svarbiausias vienas ingredientas
Skonis
Receptas
2
Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai: skani, traški, su gaivia rūgštele
Skonis
3
Mūsų senelių kulinarinis palikimas, kurį, pasak vaistininkės, rudenį valgyti reikia dažniau: pasakė kodėl
Skonis
8
Ūkininkai Jolanta ir Robertas sykį pamėgino aplenkti lenkus – juokdamiesi pasakoja, kuo viskas baigėsi
Verslas
2
Gydytojas Valerijus Morozovas: rauginti kopūstai pavasarį – geriau už madingus vitaminus
Skonis
Receptas
2
Raugintų kopūstų sriuba su šonine: paprasta, skanu ir naudinga organizmui
Skonis
Receptas
3
Juos privaloma valgyti žiemą: kaip gerųjų bakterijų gauti iš maisto?
Skonis
Receptas
1
Raugintų kopūstų sriuba: aromatinga, rūgšti ir soti
Skonis
Receptas
2
Netikėtas ir tobulas derinys: gazuotame vandenyje rauginti kopūstai su burokėliais
Skonis
Receptas
5
Raugiant kopūstus ar kitas daržoves biochemikė patarė nedaryti kelių klaidų, kitaip teks išmesti
Receptai
Skonis
Receptas
3
Rauginti pekininiai kopūstai: patiekalas, kurį korėjiečiai valgo kasdien
Skonis
Daugiau naujienų