Nekaitinta kopūstų mišrainė žiemai: skani, traški, su gaivia rūgštele

2024 m. spalio 30 d. 16:27
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Taip ir sugulė kopūstėliai į stiklainius. Skanūs, traškūs, su gaivia rūgštele. Iš normos pagaminami aštuoni 0.5 l stiklainiai.
Daugiau nuotraukų (2)
Reikės:
3 kg kopūstų
500 g morkų
Galvutės česnako
2 st vandens
1 st cukraus
1.5 st obuolių acto
0.75 st aliejaus
3 v. š. druskos
Gaminimas:
Kopūstus supjaustome ruoželiais, morkas sutarkuojame, česnaką pasmulkiname. Marinatui skirtus produktus užverdame. Užpilame ant kopūstų, gerai išmaišome, paslegiame ir laikome 24 val., kambario temperatūroje. Mišrainę dedame į švariai išplautus stiklainius. Laikome šaldytuve.
kopūstaimarinatasrauginti kopūstai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.