Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Malsena
Receptas
4
Pamokė, kaip ruošti skirtingų tipų avižas: bus daugiau naudos sveikatai ir malonumo valgant
Skonis
Receptas
8
Pyragai ir pyragėliai žiemos švenčių stalui: Julija rekomenduoja 3 receptus
Skonis
Receptas
11
Lietuvių kulinarinis paveldas – ne tik bulvės: išmėginkite 3 istorinius makaronų patiekalus
Skonis
Receptas
15
Keksai, keksiukai, pyragėliai – keturi nauji receptai gražiausiai pavasario šventei
Skonis
5
Dešimt metų po juodojo periodo. Kaip gyvena jo „bendraamžiai“
Verslas
1
Iš direktoriaus pareigų traukiasi „Malsenos Plius“ vadovas A. Baltutis
Verslas
1
Nustebsite: paaiškėjo, kokie produktai nebebus tokie, kaip anksčiau
Sveikata
4
Gyvasis blynų muziejus per Užgavėnes stebins 16 blynų rūšių
Skonis
1
Viso grūdo avižiniai blynai. Receptų konkursas
Skonis
1
Orkaitėje kepti blyneliai – „Mažieji olandukai“. Blynų receptų konkursas
Skonis
1
Blynai – tūkstantmečius skaičiuojantis patiekalas. Receptų konkursas
Skonis
2
Grūdų rekordiškai daug, bet duona – iš pigesnių lenkiškų miltų
Verslas
Pagal skandinavų papročius auginamoms avižoms mūsų žemė tiko
Lietuvos diena
Daugiau naujienų