Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Lietuviški patiekalai
3
„Michelin“ įvertintas šefas J. Misius: „Siūlau pamiršti bulves ir kiaulieną“
Skonis
2
Gastronomijos savaitės renginiai: nuo intriguojančios vakarienės geležinkelio stotyje iki vaišių su Smetonos Adjutanto dukterėčia
Skonis
Receptas
1
Mišrainės receptas iš seno žurnalo: ruošite ir kiekvienai dienai, ir šventėms
Skonis
Receptas
5
Lietuviški patiekalai naujai: po tokių duonos salotų pamiršite pabodusią tradicinę mišrainę
Skonis
5
Vilniaus skoniai Vokietijoje: nauja kulinarinė knyga atskleidžia gurmaniškas sostinės paslaptis
Skonis
4
Senovinių valgių paslaptimis dalijosi Alytaus rajono gyventojai: surengė ypatingą vakarienę
Skonis
Receptas
3
Vytaras Radzevičius kviečia išmėginti labiausiai lietuvišką patiekalą: tai – ne cepelinai
Skonis
15
Australijos televizijoje vėdarus pagaminusios emigrantės sulaukė ir meilės, ir neapykantos
Skonis
Receptas
3
Gvazdikėlių skonio jautienos liežuvis: kaip jį gardžiai išvirti ir nesugadinti
Skonis
3
Kasdienis lietuvių maistas: kodėl tautiečiai be juodos duonos neįsivaizduoja savo stalo?
Skonis
3
Po NATO susitikimo lietuviai suskubo vaišinti valstybių lyderius: davė lietuviško sūrio, sulos, duonos
Verslas
Receptas
1
Virtiniai su spirgučių įdaru: receptas, kuris nuo seno populiarus Aukštaitijoje
Skonis
27
Restorane porą pasodino šalia vaikų žaidimų kampelio: „To dar nėra tekę matyti“
Skonis
Daugiau naujienų