Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Švietimo kodas
Lietuvos mokytojas 2025
Karas Ukrainoje
Lrytas rekomenduoja
Pagalba nukentėjusiems
Saugumo kodas
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Lietuviški patiekalai
3
„Michelin“ įvertintas šefas J. Misius: „Siūlau pamiršti bulves ir kiaulieną“
Maistas
2
Gastronomijos savaitės renginiai: nuo intriguojančios vakarienės geležinkelio stotyje iki vaišių su Smetonos Adjutanto dukterėčia
Maistas
Receptas
1
Mišrainės receptas iš seno žurnalo: ruošite ir kiekvienai dienai, ir šventėms
Maistas
Receptas
5
Lietuviški patiekalai naujai: po tokių duonos salotų pamiršite pabodusią tradicinę mišrainę
Maistas
5
Vilniaus skoniai Vokietijoje: nauja kulinarinė knyga atskleidžia gurmaniškas sostinės paslaptis
Maistas
4
Senovinių valgių paslaptimis dalijosi Alytaus rajono gyventojai: surengė ypatingą vakarienę
Maistas
Receptas
3
Vytaras Radzevičius kviečia išmėginti labiausiai lietuvišką patiekalą: tai – ne cepelinai
Maistas
15
Australijos televizijoje vėdarus pagaminusios emigrantės sulaukė ir meilės, ir neapykantos
Maistas
Receptas
3
Gvazdikėlių skonio jautienos liežuvis: kaip jį gardžiai išvirti ir nesugadinti
Maistas
3
Kasdienis lietuvių maistas: kodėl tautiečiai be juodos duonos neįsivaizduoja savo stalo?
Maistas
3
Po NATO susitikimo lietuviai suskubo vaišinti valstybių lyderius: davė lietuviško sūrio, sulos, duonos
Verslas
Receptas
1
Virtiniai su spirgučių įdaru: receptas, kuris nuo seno populiarus Aukštaitijoje
Maistas
27
Restorane porą pasodino šalia vaikų žaidimų kampelio: „To dar nėra tekę matyti“
Maistas
Daugiau naujienų