Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Kaip gaminti
Receptas
2
Naminis majonezas per kelias minutes: tiks ir kasdienai, ir švenčių stalui
Skonis
9
Sutaupyti elektros energijos įmanoma ir gaminant valgį: riebus pliusas mikrobangų krosnelei
Būstas
38
Kai geras oras – valgome lauke!
Skonis
2
Augaliniai pietūs – sočiai ir lengvai: pasigaminkite salotas su kruopomis
Skonis
Receptas
2
Tofu – augalinio maisto chameleonas: tobulas kepti, virti, troškinti, gaminti padažams ir net pyragams
Skonis
Balsavimas
2
Gurmaniškas Velykų stalas: kaip pasigaminti ir valgyti jūros gėrybių karaliumi tituluojamą omarą?
Skonis
5
Pavasario švenčių stalui – profesionalų paruoštos vaišės
Skonis
30
Velykų vaišės: pavasarinės meniu variacijos ant jūsų stalo
Skonis
1
Itališki skrebučiai tikriems skonio gurmanams: išbandykite net tris skirtingus receptus
Skonis
Receptas
3
Rekomenduoja D. Praspaliauskas: kepta bulvė su šaltai rūkyta šonine ir kiaulienos nugarinės kepsnys
Skonis
3
Naujiena „Lidl“ parduotuvėse – šviežių kepinių skyriuje ieškokite kvietinių „Brijošė“ bandelių
Skonis
2
Troškinta konservuota vištiena drebučiuose: žinovė patarė, kaip ją paruošti
Skonis
2
Legendiniai Ramen makaronai: pasigaminti paprasčiau nei gali pasirodyti
Skonis
Daugiau naujienų