Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Čatnis
Tirštas, saldžiai aštrus, uogienę primenantis indiškas padažas, gaminamas iš skirtingų vaisių, daržovių ir gausiai gardinamas prieskoniais.
Receptas
3
Šis vaisius – tikras lobis organizmui rudenį: kalorijų mažai, o nauda – neišmatuojama
Skonis
2
Egzotiškas pagardas suteiks nepakartojamo skonio bet kokiems patiekalams
Skonis
Receptas
2
Rabarbarų pagardas su medumi ir imbieru paskanins bet kokią mėsą, keptą ant grotelių
Skonis
Receptas
1
Rabarbarų pagardas: ruoškite dabar – mėgaukitės visus metus
Skonis
Receptas
2
Rabarbarų pagardas: rezultatas pranoko lūkesčius
Skonis
Receptas
3
3 patiekalai iš svogūnų, kuriuos pamėgo gurmanai visame pasaulyje
Skonis
Receptas
4
Neišmeskite moliūgų likučių: štai ką skanaus ir naudingo galima pasigaminti
Skonis
Receptas
5
Išbandykite nepaprasto skonio pagardus – tai nesudėtingai paruošiamas tikras delikatesas
Skonis
Receptas
3
Išbandykite pagardus iš slyvų ar spanguolių, kurie mėsai suteiks ypatingo skonio
Skonis
2
Kriaušių ir slyvų pagardai: 2 receptai, kad rudens dovanos džiugintų ir žiemą
Skonis
6
Skanėstai iš rudens gėrybių: nuo daržovių pyrago iki imbierinio morkų marmelado
Skonis
Receptas
5
Šeši pagardai iš daržovių sužavės net išrankiausius: nuo burokėlių iki moliūgų
Skonis
Daugiau naujienų