Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Subproduktai
Subproduktai - tai menkesnės vertės mėsos produktai, gaunami išdarinėjant gyvulį (kojos, galva, kepenys, inkstai, širdys ir pan.).
2
Sriuba, kuriai reikia ypatingo pasiruošimo ir nusiteikimo – svarbiausia tinkamai paruošti kiaulės skrandį
Skonis
Receptas
5
55 tūkst. sekėjų minią subūrusi maisto blogerė „Keita žemaite“ Aida dalijasi receptu iš subproduktų
Skonis
6
Namų virtuvės hitai – patiekalai iš subproduktų
Skonis
Receptas
1
Plaučių paštetas: švelnaus skonio, kremiškas bei glotnus
Skonis
3
Maistingieji subproduktai – ir lietuviškas tradicijas gerbiantiems, ir gurmanams
Skonis
5
Lietuviška skonio klasika: šeimininkės subproduktus paverčia supermaistu
Skonis
2
Šiemet Lietuvoje pagaminta daugiau mėsos
Mūsų žemė
Receptas
5
3 patiekalai iš pigių, bet kartais nepelnytai nuvertinamų produktų puikuojasi ir ant gurmanų stalo
Skonis
Video
1
Mitybos žinovė – apie lietuvišką superproduktą: pigu ir labai naudinga
Skonis
1
Valgome tai, ką kiti vadina atliekomis. Nėra nieko geriau!
Skonis
Daugiau naujienų