Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Kepimas
8
Duona, kuri Sardinijoje kepama tik per Velykas: kodėl ją reikia greitai suvalgyti?
Skonis
Receptas
1
Prieš kurdami kepsninę pasiruoškite svogūną, šviežią bulvę ir ledukų – štai kam visa tai pravers
Skonis
2
5 kepėjų gudrybės, kurias būtina žinoti, kad rezultatas visad būtų puikus
Skonis
2
7 dažniausios klaidos, kurias darote kepdami plaktą kiaušinienę
Skonis
3
Ar saugu šildyti maistą mikrobangų krosnelėje?
Skonis
4
Trys Alfo Ivanausko patarimai norintiems gaminti sveikiau
Skonis
2
Kuris maisto gaminimo būdas tinkamiausias sveikatai ir figūrai?
Skonis
4
Paprastos šeimininkių gudrybės, kaip greičiau išvirti burokėlius
Skonis
1
Slaptas ingredientas, suteikiantis keptoms daržovėms nepakartojamą skonį
Skonis
1
Šio produkto per pusryčius atsisakome be reikalo
Skonis
2
Garsus šefas – atvirai apie aliejų, kurį verta rinktis
Skonis
3
Maistą ruošiate folijoje? Ne visuomet tai geriausias sprendimas
Skonis
Ekskursija inovacijos: technologijos padeda kepti senovinę duoną
Žinios
Daugiau naujienų