Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Švietimo kodas
Lietuvos mokytojas 2025
Karas Ukrainoje
Lrytas rekomenduoja
Pagalba nukentėjusiems
Saugumo kodas
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Kepimas
8
Duona, kuri Sardinijoje kepama tik per Velykas: kodėl ją reikia greitai suvalgyti?
Maistas
Receptas
1
Prieš kurdami kepsninę pasiruoškite svogūną, šviežią bulvę ir ledukų – štai kam visa tai pravers
Maistas
2
5 kepėjų gudrybės, kurias būtina žinoti, kad rezultatas visad būtų puikus
Maistas
2
7 dažniausios klaidos, kurias darote kepdami plaktą kiaušinienę
Maistas
3
Ar saugu šildyti maistą mikrobangų krosnelėje?
Maistas
4
Trys Alfo Ivanausko patarimai norintiems gaminti sveikiau
Maistas
2
Kuris maisto gaminimo būdas tinkamiausias sveikatai ir figūrai?
Maistas
4
Paprastos šeimininkių gudrybės, kaip greičiau išvirti burokėlius
Maistas
1
Slaptas ingredientas, suteikiantis keptoms daržovėms nepakartojamą skonį
Maistas
1
Šio produkto per pusryčius atsisakome be reikalo
Maistas
2
Garsus šefas – atvirai apie aliejų, kurį verta rinktis
Maistas
3
Maistą ruošiate folijoje? Ne visuomet tai geriausias sprendimas
Maistas
Ekskursija inovacijos: technologijos padeda kepti senovinę duoną
Žinios
Daugiau naujienų