Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Halina Bovševič
6
Mirė virtuvės šefė Halina Bovševič
Lietuvos diena
Receptas
2
Patiekalas, kurį paruošti kepsninėje pavyks net ir mažai patyrusiems kepėjams
Skonis
1
Auksinės taisyklės, kaip ant grotelių kepti žuvį – valgytojai net pirštelius aplaižys
Skonis
5
Kaip patiems paruošti barbekiu padažą: šefė pasidalijo 3 receptais
Skonis
Receptas
4
Grilio meistrės šašlykų receptas ir kelios taisyklės: mėsa tirps burnoje, o svečiai prašys pakartoti
Skonis
Receptas
3
Šefė pamokė, kaip ant grotelių išsikepti sūrį, kad būtų tikras vaišių karalius
Skonis
3
Tyrimas: maisto gaminimas virš žarijų leidžia neskubant pabūti drauge
Skonis
11
Šefė patarė, kaip kepsninėje iškepti šonkaulius: svarbu nedaryti vienos klaidos
Skonis
4
Grilio meistrė: kiek laiko kepti jautienos kepsnį ir kodėl lašišos nereikia gardinti citrina
Skonis
Receptas
21
Savaitgalis su vaikais: šefė moko, kaip iškepti ir papuošti imbierinį namelį
Skonis
Lietuviams už penkias valandas keptą jautieną - antra vieta
Skonis
Virtuvė gamtoje: čirškinkite mėsą ir daržoves (receptai)
Skonis
Daugiau naujienų