Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Donaldo Trumpo inauguracija
Švietimo kodas
Lietuvos mokytojas 2025
Karas Ukrainoje
Lrytas rekomenduoja
Pagalba nukentėjusiems
Saugumo kodas
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Gastronomija
23
Agnė Italijoje įminė kavos paslaptis: kodėl ji geriama po pietų, o puodelis kapučino kainuoja 10 tūkst. eurų
(2)
Maistas
3
„Michelin“ įvertintas šefas J. Misius: „Siūlau pamiršti bulves ir kiaulieną“
Maistas
7
Rekordinė Gastronomijos savaitė džiugins netikėtomis erdvėmis ir autentiškų Lietuvos skonių variacijomis
Prasideda vietų restoranuose rezervacija
Maistas
5
Vilniaus skoniai Vokietijoje: nauja kulinarinė knyga atskleidžia gurmaniškas sostinės paslaptis
Maistas
7
„Michelin“ gido atgarsiai: žvaigždėtų restoranų apgultis ir kaip vyksta slaptasis vertinimas?
Maistas
50
Į geriausių šalies restoranų paskelbimo šventę rinkosi elegantiškai pasipuošę svečiai
Stilius
„Michelin“ žvaigždės – daugiau nei įvertinimas: A. Užkalnis prabilo apie ne tokią gražią pusę
Žinios
1
Aiškėja daugiau detalių apie „Michelin“ Lietuvoje: ragavo kibinus ir lankėsi Halės turguje
Verslas
6
Vynas lyg prieš šimtą metų: natūralaus vyno entuziastai leidosi į ypatingą kelionę
Maistas
9
Naujiena Lietuvos gastronomijos pasaulyje: gurmanus į sostinę pakvies pirmoji Baltijos šalyse natūralaus vyno mugė „Noah’s Ark“
Maistas
26
Viešbutis „Palanga Life Balance SPA“ kartu su Bocuse D‘Or pakvietė į „Michelin“ šefo vakarienę
Maistas
17
Atidarytas prieš pusmetį restoranas jau turi 3 „Michelin“ žvaigždutes – kokia sėkmės paslaptis?
Maistas
2
Vilniaus klubo premija – knygai apie senojo Vilniaus skonius
Kultūra
Daugiau naujienų