Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Fermentai
3
Fermentuoti maisto produktai – ar iš tiesų jie tokie jau naudingi mūsų žarnynui?
It ir mokslas
3
Mūsų senelių kulinarinis palikimas, kurį, pasak vaistininkės, rudenį valgyti reikia dažniau: pasakė kodėl
Skonis
2
Šeimos gydytoja: pilvo pūtimas ir svorio pokyčiai – požymiai, kad streikuoja kepenys
Sveikata
1
Nuo virškinimo iki maisto gaminimo: kaip veikia ir kam naudojami fermentai?
It ir mokslas
3
Atsakė, kaip ilgai alkoholis išlieka žmogaus organizme
Sveikata
1
Kodėl moterys greičiau apgirsta nei vyrai? Atsakymas ne visai toks, kokį turbūt girdėjote
It ir mokslas
3
Įsiminkite šiuos patarimus – ir niekada nebereikės gerti virškinimo fermentų
Sveikata
2
Kada naudingiau valgyti žalią, o kada – virtą maistą?
Skonis
Video
3
Gydytoja patarė, kaip apsisaugoti nuo virškinimo sutrikimų: padės ir keli prieskoniai
Sveikata
3
Sergantiems kasos vėžiu – viltinga mokslininkų žinia
Sveikata
1
Dažniau valgykite raugintų kopūstų – organizmas už tai padėkos
Skonis
Nobelio chemijos premija skirta naujų naudingų savybių turinčių fermentų kūrėjams
Žinios
1
Gurmanišką maistą mėgstanti Jazzu negali atsispirti vienai paprastai daržovei
Skonis
Daugiau naujienų