Šaltalankių arbata
Jums reikia šviežių arba šaldytų šaltalankių. Jei turite užšaldytų, reikėtų juos atšildyti.
Įpilkite medaus, išplakite viską trintuvu. Jei norite, galite pertrinti per sietelį. Suberkite prieskonius – imbierą, ciberžolę.
Supilkite į formeles ir papuoškite prieskoniais bei citrina.
Citrusinių vaisių ir imbiero arbata
Imame citrusinius vaisius, pavyzdžiui, apelsiną, nulupame apelsino žievelę. Apelsiną supjaustykite gabalėliais.
Įberkite tarkuotos žievelės, imbiero, prieskonių. Gerai sutrinkite ir taip pat supilkite į formeles.
Papuoškite žvaigždiniu anyžiu ir pjaustytais apelsino griežinėliais.
Jei užšaldysite gėrimą formelėse, galėsite mėgautis arbata visą žiemą, rašo tsn.ua.