Jonas Nainys skelbia didžiausią karjeros koncertą: surengs šou „Žalgirio“ arenoje

Žinomiausias Lietuvoje didžėjus ir šokių muzikos prodiuseris Jonas Nainys, žinomas kaip DJ Jovani, skelbia areninį šou didžiausioje šalyje arenoje. Kauną sudrebinsianti elektroninės muzikos fiesta „Jovani – „Žalgirio“ arena“ vyks paskutinį rudens penktadienį – lapkričio 29-ąją dieną – „Žalgirio“ arenoje.

Jonas Nainys.<br>L. Griciaus nuotr.
Jonas Nainys.<br>L. Griciaus nuotr.
Jonas Nainys.<br>R.Vilkelio nuotr.
Jonas Nainys.<br>R.Vilkelio nuotr.
Simona Nainė ir Jonas Nainys.<br>R.Vilkelio nuotr.
Simona Nainė ir Jonas Nainys.<br>R.Vilkelio nuotr.
Jonas Nainys.<br>T. Bauro nuotr.
Jonas Nainys.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2024-05-20 11:20

Šiemet tai bus vienas didžiausių uždaroje erdvėje rengiamų elektroninės muzikos šou Lietuvoje.

Vieša bilietų prekyba į DJ Jovani areninį šou „Jovani – „Žalgirio“ arena“ Kaune prasidės jau šį penktadienį. Dviem dienom anksčiau, trečiadienį pirmieji bilietus galės įsigyti „Live Nation Lietuva“ koncertų klubo nariai.

„Esu grojęs šimtuose renginių tūkstančiams žmonių – tai man yra didžiausia dovana. Jau greitai pristatysiu naujas dainas iš rudenį pasirodysiančio albumo, tačiau turiu dar didesnę dovaną.

Šiandien skelbiu didžiausią savo karjeros naujieną – areninį šou „Jovani – „Žalgirio“ arena“, – sako Jonas Nainys-Jovani.

DJ Jovani žiūrovams dovanos ypatingą šou ir labai kokybišką koncertą su būriu geriausių mūsų šalies muzikos atlikėjų.

Specialiai šiemet didžiausiu šalyje elektroninės muzikos šou uždaroje erdvėje pretenduojančiu tapti renginiui „Žalgirio“ arenos scenoje bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika.

„Turiu didelę nuostabią komandą, patirtį ir meilę muzikai bei žmonėms. Surengsime įsimintiniausią šou – koncertą, kurio dalimi tapsite ir jūs. Sukviesiu daug svečių ir geriausių muzikos atlikėjų, su kuriais sukursime nuostabią šventę. Tai bus nepamirštamas nuotykis“, – teigia Jonas Nainys-Jovani.

Jonas Nainys-Jovani elektroninės muzikos fanams puikiai žinomas kaip dueto „Radistai DJs“, vadinto tikraisiais elektroninės muzikos vėliavnešiais, narys. „Radistai“ daugelį metų vedė populiarias radijo ir TV laidas, rengė įspūdingus „Radistai Village“ ir „Radistai Catle“ festivalius bei areninius šou, kurie sutraukdavo dešimtis tūkstančių žiūrovų.

„Radistų“ duetas, dažnai tituluotas geriausiu šalyje, išleido du sėkmingus albumus „On Air“ (2013 m.) ir „On Road“ (2016 m.), kuriuos įrašyti padėjo Vaidas Baumila, Justinas Jarutis, Linas Adomaitis, Donatas Montvydas-Donny Montell, vokiečių grupės „Sono“ dainininkas Lennartas Solomonas ir žaibiškai išpopuliarėjęs „Daddy Was A Milkman“.

2017 m. vykusioje muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonijoje „Radistai“ buvo pristatyti „Metų elektronikos“ apdovanojimui ir pelnė specialųjį prizą. 2018 m. duetas žengė dar vieną didelį žingsnį į užsienio rinką: pasirašė sutartį su viena didžiausių pasaulyje įrašų kompanijų „Warner Music UK“. Ši įrašų kompanija išleido „Radistų“, kartu su dainininke Beatrich, įrašytą singlą „Good Things“.

Šalia veiklos su „Radistais“, Jonas Nainys-Jovani tesė įspūdingą solo karjerą ir išleido daugybę didelės sėkmės sulaukusių hitų. 2013 m. pasirodė debiutinis jo solo albumas „One Dream“, kuriame be solo kūrinių atsidūrė ir Jovani prodiusuoti kitų atlikėjų dainų remiksai.

Viena pirmųjų didelės sėkmės sulaukusiu dainų – Igno ir Julie Thompson kūrinio „Hold On“ Jovani remiksas – tapęs vienu didžiausiu 2011-ųjų vasaros hitų.

2018 m. pradžioje didelės sėkmės sulaukė Jovani prodiusuota Ievos Zasimauskaitės dainos „When We're Old“ (Kol myliu) versija. Dainininkė su šia daina puikiai pasirodė tų metų „Eurovizijos“ konkurse, kuriame užėmė 12-ąją vietą.

Didelio populiarumo sulaukė ir Jovani hitas „Half Life“. „Euforiškas pabėgimas į klubą“ – taip Jovani kūrybą apibūdino įtakingas muzikos leidinys „Billboard“, negailėjęs pagyrų šiam singlui.

Dar didesnių simpatijų lietuvių atlikėjui neslėpė dažnai svarbiausiu balsu klubinės muzikos pasaulyje vadinamas „EDM.com“, teigiantis, kad Jovani ir Jazzu bendras hitas „Keep It To Myself“ buvo vienas geriausių 2018-ųjų metų kūrinių, turintis „viską, kas mums patinka elektroninėje muzikoje.

Kitas DJ Jovani singlas „Tokyo“, sulaukė dėmesio iš populiariausios Jungtinėje Karalystėje radijo stoties „BBC Radio 1“, kuri dainą pristatė ateities hitams skirtoje laidoje.

2020-ųjų pabaigoje Jonas Nainys-Jovani dar kartą įrodė esantis vienas populiariausių Lietuvoje elektroninės muzikos atlikėjų – su juo kontraktą pasirašė įrašų kompanija „Warner Music Group“.

Muzikos gigantė rūpinasi pačių ryškiausių muzikos pasaulio žvaigždžių Dua Lipos, Edo Sheerano, „Coldplay“, Tiesto, Davido Guettos, Ritos Oros ir daugelio kitų įrašų leidyba.

2021 m. gegužę pasirodė pirmasis su „Warner Music“ lipduku pažymėtas Jovani singlas „Be Right Back“. Kartu su Jovani prie kūrinio dirbo tarptautinė komanda, dainą prodiusavo kartu su Didžiojoje Britanijoje gyvenančiu lietuvių prodiuseriu Embody, vokaliste tapo australų dainų kūrėja, prodiuserė ir atlikėja Vassy (bendradarbiavusi su Davidu Guetta, Afrojack, Tiesto, „Scooter“).

„Džiaugiuosi, kad esu tarp nedaugelio Lietuvos muzikos talentų, kurie yra pastebėti užsienyje. Sutartis su viena didžiausių pasaulio įrašų kompanijų yra puikus ilgo ir nuoseklaus darbo rezultatas, – sakė „Radistų“ atstovas Jonas Nainys-Jovani.

„Gali būti, kad tai yra mažas žingsnis „Warner Music“ kompanijai, tačiau tai yra didelis pasiekimas ne tik man asmeniškai, bet ir visai mūsų šalies muzikos industrijai“ , – pridėjo jis.

„Mes labai džiaugiamės, kad Jovani prisijungia prie „Warner“ atlikėjų šeimos. Jis yra labai talentingas didžėjus, kurio muzika žavi klausytojus ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje“, – sakė „Warner Music Baltics“ vadovas Mikko Manninenas.

Jonas Nainys-Jovani taip pat prisideda prie įrašų kompanijos „OpenPlay“ veiklos, talkina jaunosios kartos atlikėjams Jessicai Shy, Nombeko Auguste ir šiemet puikiai „Eurovizijoje“ pasirodžiusiam Silvester Belt.

Būtent „OpenPlay“ rūpinasi šių muzikos atlikėjų karjera ir leidžia jų muziką. Pats Jovani su dainininke Jessica Shy yra įrašęs nemažos sėkmės sulaukusias dainas „20 sec.“ ir „Taip atsitiko“.

DJ Jovani buvo patikėta sukurti pagrindinę dainą 2024-ųjų metų Tarptautinės čiuožimo federacijos organizuotam geriausių Europos dailiojo čiuožimo atletų čempionatui, kuris 2024 m. pradžioje vyko Kaune, Lietuvoje.

Jovani, kartu su dainininku Donatu Montvydu, įrašė čempionato himnu tapusį hitą „Star“. Taip pat, DJ Jovani naujam gyvenimui prikėlė legendinį grupės „Karališka erdvė“ hitą „Karalių paslaptys (Iš lėto leidžiasi saulė)“ ir vieną populiariausių dainininkės Jurgos dainų „Nebijok“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.