Žvaigždžių savaitėje – K. Orbakaitės parduodamas trijų aukštų dvaras ir aktorės S. Buckner mirtis

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Britney Spears.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Britney Spears.<br>AFP/Scanpix nuotr.
princas Williamas.<br>via REUTERS/Scanpix nuotr.
princas Williamas.<br>via REUTERS/Scanpix nuotr.
Filmas „Briliantinas“.<br>Supplied by Capital Pictures / scanpix nuotr.
Filmas „Briliantinas“.<br>Supplied by Capital Pictures / scanpix nuotr.
Kristina Orbakaitė.<br>Instagramo nuotr.
Kristina Orbakaitė.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2024-05-20 09:45

Atsisveikina su namu

Rusijos dainininkė Kristina Orbakaitė (52 m.) nutarė atsisveikinti su savo mamos primadonos Alos Pugačiovos (75 m.) dovana. Kristina parduoda trijų aukštų dvarą ant ežero kranto kurortiniame Kaliningrado srityje esančiame Malyje Beriozkų kaime.

760 kv. m ploto rezidencija suprojektuota klasikiniu rūmų stiliumi. Name yra virtuvė, svetainė su židiniu, valgomasis, penki miegamieji ir keli darbo kambariai. Dvare taip pat įrengtas liftas, baseinas, hamamas, kino salė, speciali poilsio zona su panoraminiais langais, baras ir biliardo kambarys.

Teritorijoje yra sporto ir vaikų žaidimų aikštelė, grilio zona, atskiras pastatas aptarnaujančiam personalui ir apsaugai.

Žurnalo „Voice“ žiniomis, K.Orbakaitė jį nori parduoti už beveik 125 milijonus eurų. Ant dvaro fasado anksčiau buvo A.Pugačiovos inicialai ABP, tačiau jų nebeliko.

Nuo 2023 metų pabaigos K.Orbakaitė su vyru ir dukra persikėlė gyventi į Niujorką. Taip pat Ukrainą palaikanti A.Pugačiova su vyru Maksimu Galkinu ir vaikais gyvena Izraelyje.

Užgeso legenda

Eidama 73-iuosius metus mirė legendinio filmo „Briliantinas“ (angl. „Grease“) žvaigždė Susan Buckner, filme vaidinusi pagrindinės herojės Sendi palaikymo komandos draugę Peti Simkoks.

Pasak šeimos atstovės spaudai Melissos Berthier, aktorės gyvybė užgeso namuose, kur ji buvo apsupta artimųjų. Mirties priežastis nenurodyta.

„Šviesos, kurią ji įnešdavo į kiekvieną kambarį, amžinai trūks. Ji buvo stebuklinga ir man labai pasisekė, kad galėjau ją vadinti savo geriausia drauge“, – portalui „People“ sakė S.Buckner dukra Samantha Mansfield.

S.Buckner gimė 1952 m. Siatle, JAV. Moteris išgarsėjo, kai 1971 m. laimėjo Mis Vašingtono titulą. Kitais metais ji atstovavo šiai valstijai konkurse „Mis Amerika“.

Vizitas – be šeimos

Kol Velso princesė Catherine (42 m.) išgyvena tikrą emocijų bangą dėl metų pradžioje diagnozuoto vėžio, jos vyras Velso princas Williamas (41 m.) privalo tęsti karališkąsias pareigas. Panašu, kad kurį laiką Williamas jas atliks be savo žmonos.

Jis lankėsi netoli žemyninės Jungtinės Karalystės esančioje Silio saloje, Šv.Marijos bendruomenės ligoninėje.

Bendruomenė princą vaišino salos skanėstais, be to, kai kuriuos valgomus gardėsius jam pasiūlė parvežti savo šeimai. Šiuo metu Catherine atliekama chemoterapija.

„Ji jaučiasi gerai“, – apie žmonos sveikatą sakė princas.

Lauke susirinkę turistai troško pasisveikinti su princu, o Williamas juokavo, kad vaikai – George’as (10 m.), Charlotte (9 m.) ir Louis (6 m.) – šios kelionės jam labai pavydi, ir prasitarė, jog šiais metais su jais galvoja vykti į kelionę.

„Mano šeima labai nusiminusi, kad aš čia be jų. Vaikai mane nužudys, jei namo grįšiu vėliau“, – juokavo jis.

Įsivėlė į konfliktą

Amerikiečių atlikėja Britney Spears (42 m.) – vėl dėmesio centre. Nerimaujama, kad popžvaigždė vis dažniau susiduria su psichikos sveikatos problemomis. Tokie svarstymai prasidėjo po to, kai į jos viešbutį Los Andžele atvyko greitosios pagalbos automobilis.

Apie pirmą valandą nakties B.Spears basomis kojomis ir suveltais plaukais buvo išvesta iš viešbučio „Chateau Marmont“.

Pranešta, kad ji įsivėlė į karštą ginčą su buvusiu vaikinu Paulu Richardu Solizu ir iškėlė sceną.

Liudininkai teigė matę, kad Britney elgėsi neadekvačiai, priekabiavo ir grasino viešbučio darbuotojams bei svečiams.

Šaltinis atskleidė, kad B.Spears ir P.R.Solizas viešbučio kambaryje linksminosi ir vartojo alkoholį.

Tačiau netrukus pora puolė į didžiulį fizinį konfliktą, per kurį B.Spears galėjo susižaloti koją.

Teigiama, kad po tariamo konflikto atlikėja šaukė ir nesugebėjo suvaldyti emocijų viešbučio koridoriuje. Viešbutyje apsistoję svečiai iškvietė medikus, jie B.Spears įsodino į greitosios pagalbos automobilį, bet į ligoninę neišvežė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.