Vilniuje rasta uždusinta moteris – apie įtariamuosius kol kas nepranešama Pasigedo kaimynė

Vilniuje rasta nužudyta moteris. Pirminiais policijos duomenimis, ji buvo uždusinta. Kaimynė moters nematė jau kelias dienas. Apie nustatytus ar sulaikytus įtariamuosius kol kas nepranešama.

 Policija, tyrimas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija, tyrimas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2024, 9:04 AM, atnaujinta May 19, 2024, 9:35 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, gegužės 18 d. apie 16 val. Vilniuje, Dzūkų g., savo bute, rastas mirusios moters (gim. 1946 m.) kūnas su kraujosruvomis.

Policija įtaria, kad moteris buvo uždusinta.

Kas ir kodėl moterį nužudė, kol kas nežinoma. Policija nepraneša, kad būtų sulaikytas arba nustatytas įtariamasis ar įtariamieji.

Pirminiais duomenimis, apie tai, kad moteriai gali būti nutikę kas nors negero pareigūnus informavo jos kaimynė, kuri sakė prižiūrinti senolę. Ši gyveno viena.

Kaimynė pasakojo, kad su prižiūrima moterimi susisiekti negali nuo gegužės 14 dienos. Ji neatidaro durų, nekelia telefono ragelio. 

Į įvykio vietą atvykus greitosios pagalbos medikams ir policijos patruliams, ugniagesiai jiems atidarė buto trečiame namo aukšte duris. Užėjus į butą, moteris rasta negyva.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.