Paskelbė naujus NSO vaizdo įrašus: „Atsirado iš niekur ir išnyko tiesiog ore“

Keliose pietvakarių valstijose gyvenantys amerikiečiai pranešė, kad gegužės 2 d. apie 21 val. vietos laiku nakties danguje pamatė švytintį neatpažintą skraidantį objektą (NSO).

Amerikiečiai pranešė, kad gegužės 2 d. apie 21 val. vietos laiku nakties danguje pamatė švytintį neatpažintą skraidantį objektą (NSO).<br>Scanpix asociatyvinė nuotr.
Amerikiečiai pranešė, kad gegužės 2 d. apie 21 val. vietos laiku nakties danguje pamatė švytintį neatpažintą skraidantį objektą (NSO).<br>Scanpix asociatyvinė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2024, 1:24 PM, atnaujinta May 9, 2024, 5:30 PM

Vaizdo įrašai buvo įkelti į „Enigma Labs“ svetainę, kurioje talpinami Kalifornijoje, Arizonoje, Jutoje ir Nevadoje užfiksuoti NSO.

Skelbiama, kad vaizdo įrašai buvo nufilmuoti skirtingose vietovėse.

„Enigma Labs“ NSO patarėjas Alejandro Rojasas sakė, kad visi vaizdai atrodė vienodi ir užsiminė, kad tai galėjo būti raketa, tačiau „tuo metu nebuvo planuojama jokių raketų paleidimų“.

„Enigma Labs“ sukūrė didžiulį incidentų katalogą, kad galėtų atrinkti, kas yra tikra, o kas – apgaulė.

Portalui „Daily Mail“ kompanija persiuntė septynis vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuoti šie neatpažinti skraidantys objektai. „Engima“ teigė surinkusi daugiau nei 20 to paties įvykio liudininkų.

„Gyvename šalia oro uosto. Tai nebuvo lėktuvas, planeta, žvaigždė, kometa, ugnies kamuolys, dronas, palydovas ar raketa, – tvirtino liudininkas iš Orovilio (Kalifornija). – Mes juos visus atpažįstame. Esame pripratę prie raketų paleidimų ir jų išvaizdos. Tai buvo kažkas, kas atsirado iš niekur ir išnyko tiesiog ore.“

„Enigma“ patvirtino, kad keliuose vaizdo įrašuose matyti, kaip objektas išnyksta.

„Atrodė, kad abiejose objekto pusėse buvo prožektoriai“, – rašė kitas liudininkas interneto svetainėje.

Viename iš Palm Springse užfiksuotų vaizdo įrašų aiškiai matomas lanko formos objektas, kurio šviesos atrodo nukreiptos į priešingas puses.

Kai kuriuose pranešimuose nurodoma, kad objektas galėjo kilti iš bandymų poligono.

„Jei tai buvo kariniai bandymai, tai paaiškintų, kodėl jie nenurodyti viešose svetainėse, pavyzdžiui, „Spaceflight Now“, – sakė A. Rojasas. – Mes ir toliau tai tirsime, bet kol kas neturime paaiškinimo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar kandidatai į prezidentus dar turi neatskleistų kozirių?
Gyvai
Gyvai: I. Šimonytės ir A. Bilotaitės komentarai po apsilankymo pasienyje