5 Zodiako ženklai, kurie lengvai ryžtasi skyryboms

Skyrybos – ne tik santykių pabaiga, bet ir nauji gyvenimo pradžia. Vieni priima tai kaip vengtiną nelaimę, kiti jose mato sveiką beprasmių ir varginančių santykių problemos sprendimą. Ryžtis skyryboms nelengva, ypač jei santykiai truko ilgai.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2024, 12:24 PM

Kai kurie niekaip nesiryžta žengti tokio žingsnio, o kiti pernelyg nesusimąstydami degina tiltus. Pasak astrologų, tai susiję ir su Zodiako ženklu.

Avinas

Avinams lengviau nei kitiems pavyksta kurti santykius. Jie daro viską, kad bendravimas būtų harmoningas ir teisingas, bet kai tik supranta, kad jis atsidūrė aklavietėje, greitai užbaigia visus santykius. Iš šio ženklo atstovų laukti dėmesio ir diplomatijos neverta – Avinas negalvodamas apie pasekmes sudegins tiltus, jeigu bendravimas su antrąja puse nebeteiks malonumo.

Tiesa, Avinas nepratęs greitai pasiduoti, tad visai tikėtina, kad skyrybos – ne pirmas dalykas, atėjęs jam į galvą ištikus krizei. Avinas moka kautis dėl meilės, bet ir skyrybų neišsigąs. Reikia atsiminti vieną – kai tik Avinas prieis iki virimo taško, pats taps skyrybų iniciatoriumi ir vargu ar gailėsis dėl pasekmių.

Dvyniai

Apie Dvynius dažnai sakoma, kad jiems trūksta stabilumo ir pastovumo. Viena vertus, tai jiems padeda eiti per gyvenimą ir greičiau įveikti problemines vietas. Kita vertus, dėl to Dvyniai negali visa galva pasinerti į kokią nors gyvenimo sritį. Artimuose santykiuose dažnai stebimas Dvynių lengvabūdiškumas. Jie bando suderinti visus savo reikalus ir interesus. Vienišiaus gyvenime tai neblogai pavyksta, bet šeimos gyvenime gali kelti problemų.

Jeigu partneris santykiuose su Dvyniais ieško stabilumo, jis bandys juos priversti susitupėti, o tai neretai priveda prie dar didesnių konfliktų. Ir galiausiai pats partneris pasiūlo skirtis. O Dvyniai, ne itin pasinėrę į santykių vertybes, gali lengvai priimti šį pasiūlymą.

Skorpionas

Aistringas ir giliai jaučiantis Skorpionas – kontrastų ženklas. Jam nebūna pustonių, juk jei Skorpionas myli – tai visa širdimi, o jei nekenčia – jums siaubingai nepasisekė ir verčiau persikelti gyventi į kitą miestą. O nuo meilės iki neapykantos Skorpionui ne tik vienas žingsnis, bet ir gali praeiti viena akimirka. To priežastimi gali tapti partnerio nesąžiningumas, melas, išdavystė ir... absoliuti kontrolė, su kuria Skorpionas tikrai nesitaikys.

Jeigu šio ženklo atstovams kas nors pradeda nepatikti ar staiga kelti diskomfortą, radikalios priemonės – pats pirmas dalykas, kurio jie griebsis. Skorpionui skyrybos – ne tik galimybė padėti tašką skausminguose santykiuose, bet ir puiki galimybė nubausti partnerį, kuris staiga padarė Skorpioną nelaimingą.

Šaulys

Laisvas avantiūristas Šaulys – būtent taip jį vadina astrologai, tokio pat požiūrio laikosi ir jo draugai. Šaulys ne iš tų, kurie iš visų jėgų stengsis išgelbėti probleminius santykius. Visai tikėtina, kad krizinėje situacijoje jis bus linkęs pasitraukti nuo problemų ir užsiimti savo reikalais.

Jis geba leistis į kai kuriuos kompromisus, bet nepakenčia kontrolės ir apribojimų. Jei rinksis, laisvė vienatvėje ar santykiai su sąlygomis, jis pasirinks pirmą variantą. Skyrybos Šauliui – gyvenimiškas reikalas, nors ir gana liūdnas. Tačiau Šaulys geba filosofiškai pažvelgti į skyrybas ir pradėti naują gyvenimą.

Vandenis

Kaprizingas ir komunikabilus Vandenis negali viso savęs padovanoti vienam žmogui. Neretai Vandenio gyvenime – daugybė žmonių, su kuriais jis susijęs reikalais ir interesais. Jeigu jam kliuvo pavydus, šykštus ir valdingas partneris – problemų neįmanoma išvengti. Vandeniui būtina laisvė – laukas eksperimentams ir saviraiškai.

Tai pats nenuspėjamiausias ženklas, kuriam būdingos ne šiaip permainos, o kardinalūs perversmai. Partneryje jis turi jausti bendražygį ir draugą. Skirtingi interesai ir ribojimai jį stumia į galutinį išsiskyrimą. Vandenis gali staiga apsispręsti pradėti naują gyvenimą be problemiško palydovo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.