Įkvepianti šiauliečio Aurimo istorija: profesiją pasirinko dėl pomėgio skaniai pavalgyti Drąsus, smalsus, visa galva pasineriantis į gyvenimo siųstus iššūkius ir nedvejodamas priimantis atsiveriančias galimybes. Tai šiaulietis Aurimas Glazauskas, jau septynerius metus besisemiantis kulinarijos vingrybių garsiausių šalies virtuvės šefų virtuvėse. 23 metų vaikinas džiaugiasi lemtingu gyvenimo pasirinkimu, tačiau neslepia – svajonės tapti virėju niekada neturėjo.
Spirgučių skandalas Alytuje: gimnazistai renka parašus, kad cepelinus galėtų valgyti su tradiciniu padažu
Receptas Špinatų omletas, įdarytas varške pagal dietistės V. Kurpienės receptą: labai skanu ir šaltas
Lietuvą pristatantis „Michelin“ klipas užbūrė grožiu: „Kiti tegul pasimoko, kaip reklamuoti savo šalį“