NAUJIENOS PAGAL TEMĄ

Virimas vakuume

Virimas vakuume - pranc. sous-vide - maisto paruošimo būdas, kai produktai vakuume yra trumpai arba itin ilgai (iki 72 val.) apdorojami neaukštoje ir itin pastovioje temperatūroje. Tai leidžia išsaugoti maistingąsias medžiagas, nes valgis neturi kontakto nei su vandeniu, nei su riebalais. Restoranuose šis metodas naudojamas jau bene 40 metų, o dabar tampa vis populiaresnis ir namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.