Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Aviakatastrofa Pietų Korėjoje
Lietuvos ryto prenumerata
Dakaras
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Patisonas
Moliūginių šeimai priklausanti daržovė. Manoma, kad į Europą ši daržovė atkeliavo XVIII a. pradžioje. Iki tol auginti Šiaurės Rytų Amerikoje, patisonai senajame žemyne išpopuliarėjo dėl išskirtinės išvaizdos ir minkštos tekstūros.
Receptas
2
Trinta patisonų ir morkų sriuba: lengva, paprasta, rudeniška ir tikrai gardu
Skonis
Receptas
2
Marinuotos cukinijos ar patisonai: patarimai ir 2 receptai norintiems išbandyti kai ką naujo
Skonis
2
Troškinys su kariu patisone: nustebins ir jus, ir namiškius
Skonis
3
Patisonai – ilgai išsilaikanti daržovė, kurios naudos organizmui dažnai neįvertiname
Mūsų žemė
2
Stora patisonų žievė apsaugo daržoves nuo puvimo net iki pavasario
Mūsų žemė
Receptas
3
Gaminame iš patisonų: nuo sriubos iki šokoladinio skanėsto
Skonis
Daugiau naujienų